Kauppakeskus Karisman ravintolat: Santa Fe Express tarjoaa herkullista tex mexiä

Tutustu tex mex -herkkuihin Karismassa

Karisman kauppakeskuksessa sijaitseva Santa Fe Express on tunnettu herkullisista tex mex -annoksistaan, jotka tarjoavat makuelämyksiä jokaiselle vierailijalle. Ravintolamme on oikea valinta, kun haluat nauttia esimerkiksi täyteläisistä tortilloista, maukkaista burgereista tai raikkaista ja täyttävistä salaateista. Ruokalistamme on suunniteltu niin, että jokainen löytää sieltä suosikkinsa – myös perheen pienimmät. Olipa kyseessä sitten kevyt kasvisannos, mehukas pihvi tai tuore kala, ravintolamme tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja tuoreista raaka-aineista niin lounaalle, illalliselle kuin mukaan otettavaksikin. Anniskeluoikeudet mahdollistavat myös virkistävien juomien nauttimisen aterioinnin lomassa.

Lapsiperheiden kestosuosikki

Perheen pienimmille löytyy mainioita herkkuja omalla lapsiystävällisellä ruokalistallamme. Lapsille suunnatut annokset ovat paitsi maistuvia, myös kooltaan sopivia. Ravintolamme onkin erinomainen valinta perheen yhteisille ruokahetkille, sillä jokainen perheenjäsen löytää varmasti mieleisensä vaihtoehdon. Kun kaipaatte taukoa ostosten parista tai haluatte viettää laatuaikaa yhdessä herkutellen, Santa Fe Express tarjoaa sekä maukkaat annokset että viihtyisän ympäristön. Lapsiystävällinen ilmapiiri tekee ravintolastamme mukavan kohtaamispaikan koko perheelle.

Nauti lounasta tai nappaa mukaan

Tarjoilemme monipuolisen lounaan joka arkipäivä klo 10-14. Lounasvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, tarjoten aina jotakin uutta ja houkuttelevaa. Iltaisin Santa Fe Express muuttuu tunnelmalliseksi illallispaikaksi, jossa voit viettää rentoa iltaa ystävien tai vaikkapa työporukan seurassa. Laadukkaat raaka-aineet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat, että käyntinne on unohtumaton kokemus! Kiireisen päivän keskellä ei aina ole aikaa istahtaa ravintolaan, joten tarjoamme myös kätevät takeaway-vaihtoehdot – voit tilata suosikkisi ennakkoon ja noutaa ne mukaasi, kun sinulle parhaiten sopii. Valitse vain listalta suosikkisi ja nauti laadukkaasta tex mexistä omassa rauhassa, missä ja milloin haluat! Tutustu ruokalistaamme: www.santafeexpress.fi

Related Articles

Restaurants