Mikä on Kauppakeskus Karisman ravintoloiden parasta antia?

Karismaa täynnä olevia makuelämyksiä

Kun puhutaan Karisman ravintolatarjonnasta, ei voi ohittaa Santa Fé Expressin tarjoamaa makumatkaa. Meksikolainen ravintolamme on tunnettu lämpimästä tunnelmasta ja herkullisista annoksista, jotka vievät sinut suoraan meksikolaisen ruokakulttuuriin sydämeen. Menumme on suunniteltu huolella ja se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Alkupalapöydästä löytyy esimerkiksi raikkaita salaatteja ja nachoja, jotka voi dipata itse tehtyyn guacamoleen tai salsaan. Pääruokien joukosta erottuvat erityisesti suussa sulavat burritot ja quesadillat, jotka valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Jokainen annos on kuin taideteos, joka ei ainoastaan hivele makuhermoja, vaan myös silmää. Ravintolamme sisustus on suunniteltu heijastamaan meksikolaista kulttuuria ja eloisuutta, mikä luo rentouttavan ja viihtyisän ympäristön ruokailuhetkelle.

Erityisiä kestosuosikkeja asiakkaidemme keskuudessa ovat esimerkiksi nimikkoannoksemme Santa Fé Burrito, joka on täytetty runsaalla määrällä lihaa/kasviksia, herkullista kastiketta, juustoa ja riisiä tai Pollo Loco, mehukas grillattu kananrinta, joka tarjoillaan mausteisen riisin ja raikkaan salaatin kera. Myös kasvissyöjät on otettu meillä huomioon! Esimerkiksi Veggie Quesadilla on täynnä tuoreita kasviksia ja sulatettua juustoa, tarjoten täyteläisen ja maukkaan vaihtoehdon. Jälkiruoaksi voi nauttia vaikkapa perinteisiä churroja, jotka ovat espanjalaisia munkkitikkuja suklaakastikkeen kera tarjoiltuina – täydellinen päätös maittavalle aterialle.

Sijainti ja yhteystiedot

Löydät meidät Karisman kauppakeskuksen 1. kerroksesta (Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti), helposti ostosten lomasta. Meillä voit nauttia sekä hyvästä ruoasta että seurasta! Aukioloaikamme ovat seuraavat:

ma-pe klo 10-20

la klo 10.30-19

su klo 12-18

Tervetuloa viihtymään!

Related Articles

Restaurants