Kauppakeskus Karisman ravintolatarjonta ja aukioloajat

Karisma-kauppakeskuksen ravintolatarjonta

Karisma-kauppakeskuksen monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa jokaiselle jotakin, olipa sitten kyseessä nopea välipala shoppailun lomassa, lounasta työporukalla tai rauhallinen illallinen ystävien seurassa. Ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat, mutta useimmat niistä palvelevat asiakkaita kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. On suositeltavaa tarkistaa aukioloajat etukäteen, sillä ne voivat muuttua esimerkiksi viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Kauppakeskus on avoinna joka päivä kello 7–22 (erikoisliikkeet noudattavat minimiaukiolokäytäntöä, joka voi poiketa liikekohtaisesti).

Santa Fé Express

Santa Fé Express on tunnettu rennosta tunnelmastaan ja laadukkaista, aidoista raaka-aineista valmistetuista ruoistaan. Ravintolan menu tarjoaa monipuolisen valikoiman meksikolaisia herkkuja, kuten tuoreita tacoja, täyteläisiä burritoja ja mausteisia fajitas-annoksia. Jokainen annos valmistetaan huolella, jotta asiakkaat voivat nauttia aidosta meksikolaisesta ruokakulttuurista. Santa Fé Express palvelee asiakkaita joustavasti kattavilla aukioloajoilla:

ma-pe klo 10-20

la klo 10.30-19

su klo 12-18

Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 10-14.

Normaalisen aukioloaikojen lisäksi on hyvä huomioida, että meiltä voit tilata ruokaa myös mukaan tai kotiinkuljetuksella. Näin voit nauttia Santa Fé Expressin herkuista missä ja milloin vain! Tervetuloa vieraaksemme.

Related Articles

Restaurants