Tex mex -ravintolat Lahti: Santa Fe Expressin lounas tarjolla arkisin klo 10-14

Lounasnautintoja Karisman sydämessä

Oletko etsimässä herkullista ja ravitsevaa lounasta ostosten lomassa? Kauppakeskus Karisman katutasosta (1. kerros) löytyvä kulinaristinen helmi, Santa Fé Express, tarjoilee tex mex -herkkuja jokaiseen makuun arkisin klo 10-14. Santa Fé Express on tunnettu erityisesti täyteläisitä tortilloistaan, maukkaista burgereista sekä raikkaista salaateistaan. Täällä voit nauttia monipuolisesti maistuvasta lounasvalikoimasta, joka saa veden kielelle!

Ravintolamme sijainti kauppakeskuksen ytimessä Lahden ohitustien varrella tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin ohikulkijoillekin. Lounastauon yhteydessä on myös mainio tilaisuus nauttia ostosten tekemisestä. Anniskeluoikeutemme tarjoavat myös mahdollisuuden rentoutua lasillisen äärellä.

Monipuolinen lounasmenu

Lounasmenumme on suunniteltu tyydyttämään niin perinteisen tex mex -ruoan ystävien kuin kevyempienkin vaihtoehtojen suosijoiden toiveet. Lounasaikaan tarjolla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, jotka sisältävät muun muassa:

  • Täytettyjä tortilloja, Pedroja
  • Maukkaita burgereita
  • Raikkaita salaatteja
  • Mausteista kanaa
  • Tuoretta kalaa

Jokainen annos on valmistettu huolella laadukkaista raaka-aineista. Olemme huomioineet ruokalistallamme myös perheen pienimmät! Tarjolla on myös kätevä take away -menu kiireisille.

Related Articles

Restaurants