Tex Mex -ravintolat Lahdessa: Tutustu Santa Fé Expressin herkkuihin!

Meksikolaisia makuelämyksiä Lahdessa

Oletko valmis herkuttelemaan aitojen texmex-makujen parissa? Lahti tarjoaa monenlaisia ruokaelämyksiä, mutta Santa Fé Express erottuu joukosta tarjoten autenttisen makumatkan Meksikon ja Texasin rajamaille – ravintolamme on tunnettu muun muassa herkullisista burgereistaan, raikkaista salaateistaan ja täyteläisistä Pedroistaan eli täytetyistä tortilloista, jotka vievät kielen mennessään.

Santa Fé Express sijaitsee kätevästi Karisman kauppakeskuksessa, joten se on täydellinen paikka nauttia lounasta shoppailun lomassa tai viettää rentoa iltaa hyvän ruoan parissa. Anniskeluoikeuksiemme ansiosta voit nauttia ateriasi kanssa myös valikoiman virkistäviä juomia. Ja mikä parasta, meiltä voit ottaa herkut mukaasi, jos haluat nauttia ne työpaikalla tai kodin rauhassa!

Monipuolinen menu jokaiseen makuun

Menumme on suunniteltu tyydyttämään niin suuret kuin pienetkin nälät. Valikoimasta löytyy jotain jokaiselle, olitpa sitten vannoutunut lihan ystävä tai kasvisruokavalion tai kevyemmän ruoan suosija. Lapsivieraitakaan ei ole unohdettu, vaan meillä on omat ruokalistat perheen pienimmille nautiskelijoille. Lounasaikaan klo 10-14 ravintola täyttyy monipuolisista lounasvaihtoehdoista, jotka tarjoavat nopean, mutta ravitsevan tauon päivään. Olipa kyseessä sitten kiireinen lounastunti tai rento illallinen ystävien tai perheen seurassa, palvelemme sinua monipuolisesti. Ravintolamme tarkkaan harkittu lämminhenkinen sisustus ja viihtyisä tunnelma kutsuvat viettämään aikaa niin yksin, kaksin kuin isommallakin porukalla – istahda hetkeksi alas ja anna makujen viedä sinut matkalle toiselle puolelle maailmaa!

Ravintolamme sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa 1. kerroksessa, joten meille on helppo poiketa pikaisesti nappaamassa mukaan laadukkaat takeaway-annokset. Voit tilata suosikkiruokasi myös etukäteen, mikä säästää aikaa ja tekee käynnistä ja ruokailusta entistäkin sujuvamman kokemuksen. Tervetuloa viihtymään vieraanamme!

Restaurants