Tutustu Santa Fe Expressin meksikolaiseen menuun

Meksikolaiset maut Santa Fé Expressissä

Santa Fé Express tarjoaa monipuolisen valikoiman meksikolaisia herkkuja, jotka vievät makumatkalle suoraan Meksikon sydämeen. Ravintolan ruokalista on suunniteltu huolella, jotta jokainen asiakas löytäisi itselleen mieluisan annoksen. Olitpa sitten tulisten makujen ystävä tai etsit jotain kevyempää, Santa Fé Expressin menu ei petä.

Yksi suosituimmista annoksista on täytetyt tortillat. Näissä tortilloissa yhdistyvät tuoreet raaka-aineet ja autenttiset mausteet, jotka luovat täydellisen makuelämyksen. Voit valita täytteeksi esimerkiksi kanaa, naudanlihaa tai kasviksia. Jokainen annos on valmistettu rakkaudella ja huolella, jotta maku olisi aina kohdallaan.

Raikkaat salaatit ja mehevät pihvit

Jos kaipaat jotain kevyempää, Santa Fé Expressin raikkaat salaatit ovat erinomainen valinta. Salaatit valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja ne tarjoillaan herkullisten kastikkeiden kera. Voit valita esimerkiksi kana- tai katkarapusalaatin, jotka molemmat ovat täynnä makua ja ravintoaineita. Salaatit ovat täydellinen valinta lounaalle tai kevyeksi päivälliseksi.

Mehevät pihvit ovat toinen suosittu vaihtoehto. Santa Fé Expressin pihvit valmistetaan laadukkaasta lihasta ja ne grillataan täydellisiksi. Pihvien kanssa tarjoillaan herkullisia lisukkeita, kuten paistettuja perunoita ja tuoreita vihanneksia. Tämä annos on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kunnon aterian ostosten lomassa tai illallisella.

Lasten oma ruokalista ja anniskeluoikeudet

Santa Fé Express ei ole unohtanut perheen pienimpiä. Ravintolassa on tarjolla reilu lasten oma ruokalista, josta löytyy monia herkullisia vaihtoehtoja. Lasten annokset on suunniteltu niin, että ne maistuvat varmasti perheen pienimmillekin. Voit valita esimerkiksi lasten hampurilaisen, kananugetit tai pastan. Jokainen annos on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet, joten voit nauttia ateriasi yhteydessä lasillisen viiniä tai olutta. Tämä tekee Santa Fé Expressistä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Voit myös noutaa ruokaa mukaan, jos haluat nauttia herkullisista meksikolaisista mauista kotona.

Santa Fé Expressin meksikolainen menu tarjoaa jokaiselle jotakin. Olitpa sitten tulisten makujen ystävä tai etsit jotain kevyempää, löydät varmasti itsellesi mieluisan annoksen. Tule ja tutustu Santa Fé Expressin monipuoliseen ja herkulliseen ruokalistaan!

Related Articles

Restaurants