Santa Fe Express: meksikolainen ravintola Lahden ohitustien varrella

Aitoja tex mex -makuja Lahdessa

Karisman kauppakeskuksessa sijaitseva ravintolamme tarjoaa laadukkaita tex mex -annoksia parhaista raaka-aineista. Listallamme löydät mm. täyteläiset tortillat, Pedrot, maukkaat burgerit sekä täyttävät salaatit. Kun mielesi tekee jotakin tuhtia, kokeile pihvi- tai kana-annoksiamme, jotka saavat asiakkaat palaamaan vieraaksemme yhä uudelleen. Ja mikä parasta, voit nauttia ateriasi virkistävän juoman kera, sillä meillä on täydet anniskeluoikeudet.

Arjen kiireiden keskellä on hyvä välillä pysähtyä hetkeksi ja nauttia hyvästä ruoasta hyvässä seurassa. Ravintolamme tarjoaa lounasta arkisin kello 10-14, joten voit helposti piipahtaa nauttimassa annoksen työporukalla tai ostosten lomassa. Lounasvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, tarjoten aina jotakin uutta ja houkuttelevaa. Iltaisin ravintolamme muuttuu täydelliseksi paikaksi rentoutua ja viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Lapsille on omat ruokalistansa, joten koko perhe voi löytää lautaselleen mieluisaa syötävää. Meiltä voit myös noutaa ruokaa mukaan.

Elämyksiä kaikille aisteille

Ravintolamme sisustus ja tunnelma vievät sinut suoraan Meksikon lämpöön. Saat nauttia värikkäistä annoksista, jotka ovat paitsi ilo silmälle, myös makunystyröille. Jokainen annos on valmistettu ammattilaisista koostuvassa keittiössämme huolella ja rakkaudella, jotta voit kokea palan meksikolaista ruokakulttuuria. Älä siis anna ohitustien vain vilistä ohitsesi, vaan poikkea Karisman kauppakeskukseen ja tule nauttimaan hyvästä ruoasta!

Ravintolamme on sitoutunut palvelemaan kaikkia asiakkaitaan yksilöllisesti. Olipa kyseessä sitten erityisruokavalio tai muut toiveet, henkilökuntamme on aina valmis kuuntelemaan ja varmistamaan, että jokainen vieras poistuu tyytyväisenä. Tämä on paikka, jossa asiakaspalvelu on sydämen asia. Tervetuloa vieraaksemme!

Related Articles

Restaurants