Ravintolat Lahdessa: Santa Fé Express on anniskeluoikeuksilla varustettu ravintola

Meksikon tunnelmaa ja makuelämyksiä Lahdessa

Karisman kauppakeskuksen katutasosta löytyy ravintola, joka tarjoaa makuelämyksiä niin lounaalla kuin illallisellakin: Santa Fé Express. Olemme tunnettuja herkullisista annoksistamme, jotka vievät sinut makumatkalle meksikolaiseen ruokakulttuuriin. Viihtyisässä ravintolassamme voit nauttia niin täytetyistä tortilloista, tutuista burgereista kuin raikkaista salaateistakin. Meiltä löytyy runsaasti myös kasvisvaihtoehtoja. Eikä pidä unohtaa Pedroja – täytettyjä tortilloja, jotka ovat täynnä täytteitä ja makua. Anniskeluoikeuksiemme ansiosta ruokailuhetkeä voit täydentää myös laadukkailla juomilla, olipa kyseessä sitten virkistävä olut tai lasillinen viiniä.

Monipuolinen ruokalista jokaiseen makuun

Ruokalistamme on suunniteltu palvelemaan kauppakeskuskävijöiden laajaa asiakaskuntaa. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin vannoutuneille lihan ystäville kuin kasvissyöjillekin tai kevyemmän ruokavalion suosijille. Keittiömme panostaa laatuun ja tuoreisiin raaka-aineisiin, jotta jokainen suupala ja koko ruokailuhetki olisi nautinto. Annoksemme ovat saaneet kiitosta niin paikallisilta kuin matkailijoiltakin!

Lapsiperheet ovat  myös tervetulleita herkuttelemaan, sillä lapsille on suunniteltu kokonaan oma ruokalistansa. Arkisin tarjoilemme lounasta klo 10-14, ja kiireisen työpäivän keskellä meiltä voi noutaa ruokaa myös mukaan.

Rentoa illanviettoa ja ruokailuelämyksiä

Santa Fé Express ei ole vain ruokapaikka, vaan ravintolamme tarjoaa loistavat puitteet myös pidempää illanviettoa varten. Meille voit tulla nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan tai istahtaa alas lasilliselle vaikkapa hyvän burriton ja oluen kanssa.

Ravintolamme keskeinen sijainti tekee siitä helposti saavutettavan ja suositun kohtaamispaikan. Olitpa sitten paikallinen tai vain ohikulkumatkalla, toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta ja rennosta tunnelmasta!

Restaurants