Santa Fé Express – Tex mex -ravintola keskellä Karisman kauppakeskusta

Aitoja Tex Mex -makuelämyksiä Lahdessa

Kun kaipaat aitoa Tex Mex -ruokaa, ei sinun tarvitse matkustaa kauas! Karisman kauppakeskuksen sydämessä sijaitsee ravintola, joka tarjoilee herkullisia makuja suoraan Amerikan etelästä: Santa Fé Express. Ravintolamme on tunnettu erityisesti laadukkaista raaka-aineista ja autenttisista resepteistä, jotka tuovat jokaiseen annokseen oman ainutlaatuisen twistinsä.

Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin – olitpa sitten burgerien ystävä, salaattien suurkuluttaja tai tortillataikuri. Jokainen annos on suunniteltu nälän tyydyttämisen lisäksi tarjoamaan makunautintoja, jotka vievät kielen mennessään. Ja mikä parasta, voit nauttia näistä herkuista ostosten lomassa tai ottaa mukaan kiireisen päivän pelastukseksi!

Lounasta, päivällistä ja iltaa istumaan

Arjen kiireiden keskellä on tärkeää pysähtyä hetkeksi ja antaa itselleen lupa nauttia hyvästä ruoasta. Ravintolassamme tarjoillaan arkisin monipuolista lounasta, jolloin voit herkutella maukkailla annoksilla keskellä päivää. Lounasaikaan ravintola täyttyy tuoreiden raaka-aineiden tuoksusta ja iloisesta puheensorinasta, kun työpäivän lomassa lounastajat ja erilaiset seurueet kokoontuvat nauttimaan päivän tärkeimmästä ateriasta.

Iltaisin ravintola muuttuu rentoutumisen keitaaksi, jossa voit istahtaa alas ja viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Anniskeluoikeuksien ansiosta voit myös nauttia lasillisen viiniä tai olutta ruokasi kera. Lapsille on oma ruokalistansa, joten koko perhe voi löytää omat suosikkinsa ja viettää yhdessä aikaa herkutellen.

Take away -herkut mukaan menoon

Joskus aika ei yksinkertaisesti riitä paikan päällä syömiseen, mutta se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään laadusta tai mausta. Ravintolamme take away -lista mahdollistaa sen, että voit nauttia suosikkiannoksistasi missä ja milloin vain. Tilaa etukäteen ja nappaa mukaasi vaikkapa täyteläinen burgeri, värikäs salaatti tai täytetty tortilla!

Ruokalistaltamme löytyy myös vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville: Olipa kyseessä sitten gluteeniton, laktoositon tai kasvisruoka, voit olla varma, että meiltä löydät uuden suosikkiannoksesi. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja kertomaan lisää annostemme valmistuksesta. Muistathan mainita mahdollisista erityistoiveista varauksen yhteydessä tai saapuessasi paikan päälle – näin varmistat, että löydät edestäsi juuri sellaisen aterian kuin toivot, ja voit keskittyä nauttimaan lämpimästä tunnelmasta ja erinomaisesta seurasta. Tervetuloa vieraaksemme!

Restaurants