Lounasvinkit: Herkulliset vaihtoehdot Santa Fé Expressissä

Maukkaat burgerit lounaaksi

Oletko burgerien ystävä? Santa Fé Express tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkullisia burgereita, jotka tyydyttävät vaativammankin makunystyrän. Valitse suosikkisi runsaasta valikoimasta ja nauti mehevistä pihveistä sekä tuoreista sämpylöistä, jotka on täytetty raikkailla salaateilla ja maukkailla kastikkeilla. Lounasaikaan voit nauttia näistä herkuista edulliseen hintaan, ja mikä parasta, voit viettää lounastaukosi viihtyisässä ympäristössä keskellä vilkasta kauppakeskusta.

Burgerien lisäksi voit räätälöidä annoksesi mieleiseksesi valitsemalla lisukkeet monipuolisesta valikoimasta. Halusitpa sitten ranskalaisia, bataattiranskalaisia tai vaikkapa tuoreen salaatin, meiltä löydät täydellisen lisän lounaaseesi. Ja jos kiire yllättää, voit aina napata burgerisi mukaan ja nauttia siitä missä tahansa.

Raikkaat salaatit ja täytetyt tortillat

Jos kaipaat kevyempää lounasvaihtoehtoa, suosittelemme kokeilemaan Santa Fé Expressin raikkaita salaatteja. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia salaatteja, jotka ovat täynnä tuoreita vihanneksia, herkullisia proteiininlähteitä ja kruunattu maukkailla kastikkeilla. Salaatit ovat paitsi terveellisiä, myös niin maukkaita, että ne saavat veden kielelle jo pelkästä ajatuksesta.

Toinen suosittu lounasvaihtoehtomme on Pedro, eli täytetty tortilla. Voit valita täytteeksi esimerkiksi kanaa, kalaa tai kasviksia ja yhdistää siihen haluamasi lisukkeet ja kastikkeet. Pedro on täydellinen valinta, kun haluat lounaasi nopeasti, mutta et halua tinkiä mausta tai laadusta. Täytetyt tortillat ovat myös helppo ottaa mukaan, joten ne sopivat kiireiseen päivään täydellisesti.

Anniskeluoikeudet ja iltaisin nautiskelu

Santa Fé Expressissä voit nauttia lounaan lisäksi myös virkistävistä juomista, sillä ravintolallamme on anniskeluoikeudet. Voit siis täydentää ateriasi kylmällä oluella, lasillisella viiniä tai vaikkapa raikkaalla virvoitusjuomalla. Istahda hetkeksi ja rentoudu ostosten lomassa tai työpäivän päätteeksi – meillä voit viihtyä myös iltaisin.

Ravintolamme tunnelmallinen ilmapiiri tarjoaa loistavat puitteet niin rentoon lounastamiseen kuin iltaiseen seurusteluun ystävien kanssa. Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, ja anna arjen kiireiden unohtua hetkeksi. Me Santa Fé Expressissä huolehdimme siitä, että kokemuksesi on nautinnollinen alusta loppuun.

Lapsille oma ruokalista

Perheen pienimmillekin on Santa Fé Expressissä omat herkut tarjolla. Lapsille suunnattu ruokalista sisältää monipuolisesti vaihtoehtoja, jotka on räätälöity nuorempien asiakkaidemme makuun. Voit siis huoletta tuoda koko perheen lounaalle, sillä meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Lapsiystävällinen ruokalistamme takaa, että myös perheen pienimmät nauttivat vierailustaan. He voivat valita mieleisensä annoksen ja syödä samassa pöydässä vanhempiensa kanssa, mikä tekee lounashetkestä mukavan yhteisen kokemuksen. Tervetuloa nauttimaan perheen kanssa – meillä kaikki viihtyvät!

Lounas arkisin ja kätevä noutopalvelu

Arkisin klo 10-14 tarjoamme erityisen lounasmenun, joka on suunniteltu kiireiseen arkeen sopivaksi. Lounasmenumme vaihtoehdot ovat nopeita, mutta samalla ravitsevia ja maukkaita, joten voit nauttia laadukkaasta lounaasta myös työpäivän keskellä.

Kiireisimpinä päivinä voit hyödyntää myös kätevää noutopalveluamme. Soita etukäteen ja tilaa haluamasi annos, niin se on valmiina odottamassa sinua noudettavaksi. Näin säästät aikaa ja voit nauttia Santa Fé Expressin herkuista missä tahansa. Tule ja koe, kuinka helppoa ja herkullista lounas voi olla!

Related Articles

Restaurants