Mitä erikoisruokia Karisman ravintoloissa kannattaa maistaa?

Karismassa herkutellaan – tutustu Santa Fé Expressin makuelämyksiin

Karisma on tunnettu monipuolisista ravintoloistaan, jotka tarjoavat makuelämyksiä jokaiseen makuun. Erityisesti Santa Fé Express erottuu joukosta tarjonnallaan, joka vie sinut suoraan aitoon meksikolaiseen tunnelmaan. Tässä ravintolassa voit nauttia niin perinteisistä kuin moderneista meksikolaisista herkuista, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Santa Fé Expressin menu on kuin kutsu makumatkalle: kokeile esimerkiksi heidän suussa sulavia burritojaan, jotka tarjoillaan runsaan täytteen kera. Tai anna palan painikkeeksi maistaa herkullisia nachoja, jotka on kuorrutettu juustolla ja tarjoillaan tuoreen guacamolen kera. Äläkä unohda heidän erikoisuuttaan, Santa Fé -pihviä, joka on saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen.

Meksikolaisen keittiön parhaat palat

Santa Fé Expressin keittiömestarit ovat loihtineet listalle annoksia, jotka puhuttelevat niin tulisen ruoan ystäviä kuin miedompien makujen suosijoita. Kokeile vaikkapa heidän taivaallista quesadillaa, joka on täytetty runsaalla juustolla ja tuoreilla kasviksilla – tämä annos on täydellinen esimerkki siitä, miten yksinkertaiset ainekset muuttuvat käsissä herkulliseksi ateriaksi.

Jos kaipaat jotain kevyempää, valitse listalta raikas ja värikäs taco-salaatti. Se on täynnä tuoreita vihanneksia, maukasta lihaa tai vaihtoehtoisesti kasvisproteiinia, ja kruunattu herkullisella kastikkeella. Ja mikäli haluat todella hemmotella itseäsi, tilaa pöytään annos churroja suklaakastikkeen kera – nämä meksikolaiset munkkitangot ovat vastustamattoman herkullisia.

Elämyksiä lautasella ja ympäristössä

Santa Fé Express ei tarjoa ainoastaan makunautintoja, vaan myös elämyksiä. Ravintolan sisustus ja tunnelma vievät sinut suoraan Meksikon sydämeen. Istu alas ja anna meksikolaisten rytmien ja värikkään ympäristön viedä sinut mennessään, samalla kun nautit laadukkaista ja autenttisista annoksista.

Ravintolan ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan annoksen ja suosittelemaan päivän erikoisuuksia. Olipa kyseessä sitten lounas kesken kiireisen päivän tai rento illallinen ystävien kanssa, Santa Fé Express tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle asiakkaalleen.

Restaurants