Mikä on Karisman kauppakeskuksen sijainti?

Karisman kauppakeskus on yksi Lahden suosituimmista ostoskeskuksista, ja sen sijainti on keskeinen tekijä sen suosion takana. Tässä artikkelissa kerromme tarkasti, missä Karisman kauppakeskus sijaitsee ja miten sinne pääsee helposti.

Karisman kauppakeskuksen tarkka osoite

Karisman kauppakeskus sijaitsee Lahdessa, osoitteessa Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti. Tämä sijainti on erittäin kätevä, sillä se on vain muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta. Kauppakeskus on helposti saavutettavissa sekä autolla että julkisilla kulkuvälineillä.

Osoite on helppo muistaa ja navigoida, ja se löytyy useimmista karttapalveluista. Jos käytät GPS-laitetta tai älypuhelimen karttasovellusta, syötä vain osoite Kauppiaankatu 2, ja pääset perille vaivattomasti.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Karisman kauppakeskukseen on erinomaiset liikenneyhteydet. Jos saavut autolla, kauppakeskuksen vieressä kulkee valtatie 12, joka yhdistää Lahden muihin suuriin kaupunkeihin. Tämä tekee Karismasta helposti saavutettavan myös kauempaa tuleville asiakkaille.

Julkisilla kulkuvälineillä matkustaville on tarjolla useita bussilinjoja, jotka pysähtyvät aivan kauppakeskuksen läheisyydessä. Lahden paikallisliikenteen bussit tarjoavat säännöllisiä vuoroja, joten pääset perille nopeasti ja vaivattomasti.

Pysäköinti on myös tehty helpoksi. Karisman kauppakeskuksessa on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytämisestä. Pysäköintialueet ovat hyvin merkittyjä ja sijaitsevat lähellä sisäänkäyntejä, mikä tekee ostosreissusta entistä mukavamman.

Läheiset palvelut ja nähtävyydet

Karisman kauppakeskuksen sijainti tarjoaa myös muita etuja. Läheisyydessä on useita muita palveluita ja nähtävyyksiä, jotka tekevät vierailusta monipuolisen. Esimerkiksi Lahden keskustan kulttuuri- ja viihdetarjonta on vain lyhyen ajomatkan päässä.

Jos haluat yhdistää ostosreissun muihin aktiviteetteihin, voit helposti vierailla esimerkiksi Lahden satamassa tai Sibeliustalossa. Näin saat kaiken irti vierailustasi Lahdessa ja Karisman kauppakeskuksessa.

Karisman kauppakeskuksen sijainti on erinomainen sekä paikallisille että kauempaa tuleville asiakkaille. Helppo saavutettavuus, hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut tekevät siitä ihanteellisen ostospaikan.

Related Articles

Restaurants